Andr3y Fondator
Mesaje : 1520 puncte : 14903 Data de inscriere : 09/01/2010 Varsta : 57 Localizare : jud.Mures
| Subiect: Text acoperit cu zapada Mar Dec 07, 2010 6:18 am | |
| 1.Pentru inceput deschidem un nou document : File - New - Width : 450 px, Height: 300 px - OK. 2.2.Selectam Paint Bucket Tool(tasta G) si pentru culoarea primara selecteaza un albastru inchis ca in imaginea urmatoare.3.Selecteaza unealta Text Tool(tasta T) ,pentru culoarea textului selecteaza negru, pentru font Arial Black, marime cat mai mare,(60 - 70 px), si scrie un text.4..Acum selecteaza unealta Lasso Tool(tasta L) pentru a face o selectie a zapezii care va fi adaugata peste text, cu setarile: Bifeaza "Add to selection" pentru a putea realiza mai multe selectii intr-una singura, si seteaza Feather: 0px. 5. Asadar, cu CTRL + "+" apropie cat mai mult imaginea, si fa o selectie asemanatoare:6.Acum creeaza un nou Layer, din meniul de sus : Layer - New - Layer - OK. In acest layer urmeaza sa adaugam zapada. 7.Layer - New Fill Layer - Solid Color - OK - selecteaza culoarea alb pentru zapada si OK.8.Click dreapta pe layerul cu zapada si selecteaza Blending Options - bifeaza Bevel and Emboss si adauga urmatoarele setari, pentru a aplica o umbra zapezii.9.Acuma aplicam niste efecte textului. Asadar click dreapta pe layerul cu textul si selecteaza Blending Options. Bifeaza Inner Shadow cu setarile:Bevel and Emboss cu setarile:Gradient Overlay cu un rosu mai inchis in exterior, si mai deschis in interior.Stroke:Rezultat final: |
|
ViRuS FaTaL Designer
Mesaje : 132 puncte : 5275 Data de inscriere : 30/11/2010 Localizare : Curtea de Arges
| Subiect: Re: Text acoperit cu zapada Mar Dec 07, 2010 7:08 am | |
| a fain, voi aveti parteneriat k ei ??? |
|
ViRuS FaTaL Designer
Mesaje : 132 puncte : 5275 Data de inscriere : 30/11/2010 Localizare : Curtea de Arges
| Subiect: Re: Text acoperit cu zapada Vin Apr 08, 2011 4:58 am | |
| frumos |
|
Kenvelo <3 Designer
Mesaje : 49 puncte : 5056 Data de inscriere : 18/03/2011 Varsta : 30 Localizare : Baia-Mare
| Subiect: Re: Text acoperit cu zapada Lun Apr 18, 2011 7:48 am | |
| gj pentru Tutorial !! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Text acoperit cu zapada | |
| |
|