Bine ati venit pe forumul andr3y.forumclan.net ,va rugam sa va inregistrati.Va multumim!

Bine ati venit pe forumul andr3y.forumclan.net ,va rugam sa va inregistrati.Va multumim!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Va anunt ca comunitatea noastra va acorda suport tehnic pentru serverele care intra in comunitate si va vom crea si redirecte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!Inregistrativa pentru a ajuta la cresterea comunitatii,fiti activi pe forum!!!!!!!!!!!
***Cautam staff cu experienta******INCEPEM CONCURSUL ANUAL 1000 POSTURI SI IEI PREMIU 10 euro***Cautam designeri pentru forum***
!!!Cautam persoana cu IP static pentru hostarea unui server de cstrike mod normal!!!

Distribuiţi | 

Buna am si eu o intrebare!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj

silviuq
Moderatori
Moderatori

puncte : 5109
Data de inscriere : 02/12/2010

Buna am si eu o intrebare! Empty
MesajSubiect: Buna am si eu o intrebare!   Buna am si eu o intrebare! EmptyVin Dec 03, 2010 3:47 am

Aloha prieteni! Am si eu o intrebare. Mai demult aveam un config si daca trageai intr-o cutie si cineva era dupa iti sarea sange...as dori scriptul pt asa ceva. Astept un raspuns de la cei care stiu! Multumesc!
Sus In jos
Andr3y
Andr3y
Fondator
Fondator

puncte : 14904
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 57
Localizare : jud.Mures

MesajSubiect: Re: Buna am si eu o intrebare!   Buna am si eu o intrebare! EmptyVin Dec 03, 2010 4:48 am

Nu cred ca este script ,mai repede as inclina sa zic ca este un plugin care face mult sange pe server.Am sa caut pluginul si am sa til dau. globuri
Sus In jos
https://andr3y.forum.st

silviuq
Moderatori
Moderatori

MesajSubiect: Re: Buna am si eu o intrebare!   Buna am si eu o intrebare! EmptyVin Dec 03, 2010 5:31 am

Eu vorbeam de ceva care sa mearga pe toate serverele...si cand tragi intr-o cutie sare sange si iti dai seama ca e cineva acolo dar mie imi trebe pt toate serverele:D!
Sus In jos
Andr3y
Andr3y
Fondator
Fondator

puncte : 14904
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 57
Localizare : jud.Mures

MesajSubiect: Re: Buna am si eu o intrebare!   Buna am si eu o intrebare! EmptyVin Dec 03, 2010 6:19 am

TU VREI SA BAGI IN CS-UL TAU ASA CEVA NU EXISTA DUPA CATE STIU EU respect
Sus In jos
https://andr3y.forum.st
ViRuS FaTaL
ViRuS FaTaL
Designer
Designer

puncte : 5276
Data de inscriere : 30/11/2010
Localizare : Curtea de Arges

MesajSubiect: Re: Buna am si eu o intrebare!   Buna am si eu o intrebare! EmptyVin Dec 03, 2010 6:38 am

mi se pare ca e ceva program pt sv nu e pt cs
Sus In jos

silviuq
Moderatori
Moderatori

MesajSubiect: Re: Buna am si eu o intrebare!   Buna am si eu o intrebare! EmptyVin Dec 03, 2010 9:11 am

Ok m-am lamurit!Merci!
Sus In jos
ViRuS FaTaL
ViRuS FaTaL
Designer
Designer

puncte : 5276
Data de inscriere : 30/11/2010
Localizare : Curtea de Arges

MesajSubiect: Re: Buna am si eu o intrebare!   Buna am si eu o intrebare! EmptyVin Dec 03, 2010 8:50 pm

rog un coleg sa inchida topicul
Sus In jos

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Buna am si eu o intrebare!   Buna am si eu o intrebare! Empty

Sus In jos

Buna am si eu o intrebare!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

-
» o intrebare
» O intrebare
» Intrebare
» o intrebare
» intrebare
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Andr3y CsComunity :: Sugestii/Intrebari :: Postati o sugestie sau intrebare-
Andr3y CsComunity Top66 StatisticiPromovare Site - Top123.roTraficx.net
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente