Salut,
In acest post o sa va prezint plugin care utilizeaza modulul SQL pentru a trimite anumite statistici pe un server WEB.
Ce face mai exact acest plugin ?: Mai exact, pluginul trimite cu comenzile utilizate de catre admini, cum ar fi: amx_kick, amx_ban, amx_addban, amx_banip, amx_unban, amx_slay, amx_nick, amx_map si amx_exterminate. Totodata pluginul mai trimite si lista cu toti admini (users.ini (fara parole)), inregistreaza data ultimei intrari pe server si totalul zilelor/orelor jucate de el pe server. Pluginul mai ofera posibilitatea de scoate banul sau adauga un ban direct de pe site.
Am adaugat (suplimentar) statistici din pluginul UQ_JUMPSTATS, unde aveti posibilitatea de a scoate anumite statusuri sau a bana persoana care vi se pare suspecta.
Mai precizez ca scriptul web da posibilitatea de creeare a mai multe conturi pentru administrarea de pe site
ht tp:/ /i39.tinypic . com/16a44eq.png
ht tp:/ /i43.tinypic . com/2j43muw.png
ht tp:/ /i44.tinypic . com/208jhp3.png
ht tp:/ /i42.tinypic . com/34973mf.png
ht tp:/ /i41.tinypic . com/2cp9wdy.png
ht tp:/ /i42.tinypic . com/33ynq52.png
@: Plugin-ul si Script-ul WEB il ofer contra-cost deoarece am lucrat la el singur. (partea tehnica a pluginului + site web).
@: Pret: 5 euro (cod de reincarcare) Orange. Contactati-ma la id-ul: xfast_me pentru comenzi sau alte detalii.
@: Astept pareri PRO si CONTRA, idei si/sau sugesti.
@Moderator: Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar aici mi sa parut locul cel mai potrivit.
O zi buna.