Andr3y Fondator
Mesaje : 1520 puncte : 14906 Data de inscriere : 09/01/2010 Varsta : 57 Localizare : jud.Mures
| Subiect: O alta metoda de a face bani - prin Referrals (trimiteri) Vin Sept 02, 2011 8:50 am | |
| Ai posibilitatea sa faci bani trimitand vizitatorii sau utilizatorii catre o pagina anume – in functie de optiunea selectata: - Google Adsense - 1 - (program care, daca esti inscris, te plateste pentru afisarea reclamelor pe site-ul tau): daca persoana, care a dat clic pe acest buton numit "referrals" de pe site-ul tau, se inscrie in acest program si acumuleaza cel putin 5$ in 6 luni de la inscriere vei primi in contul tau 5$. Cand aceeasi persoana acumuleaza 100$ in 6 luni de la inscriere si este eligibil pentru plata, vei primi inca 250$. In cazul in care intr-o perioada de 160 zile s-au inscris 25 persoane in care a acumulat fiecare mai mult de 100$ si sunt eligibili pentru plata - vei primi inca un bonus de la Google Adsense de 2000$. Recomandare: Chiar daca, la prima vedere, acesta pare o oferta buna – nu este chiar asa de usor! In primul rand trebuie sa ti cont ca posibilii interesati vor fi proprietarii de site-uri – iar acestia la randul lor trebuie sa fie acceptati in program de Google Adsense si care trebuie sa indeplineasca anumite conditii, ca de exemplu: continutul sa fie in Engleza, sa aiba un continut legal etc. - Google AdWords - A - (program prin care poti face reclama pe site-uri - contra cost): daca o persoana care da clic pe butonul "referrals", de pe site-ul tau, se inscrie in acest program si cheltuie pentru reclame cel putin 5$ in 90 zile de la inscriere - vei primi in contul tau 5$ in contul tau. In momentul in care persoana inscrisa cheltuie 100$ in 90 zile de la inscriere vei primi in plus inca 40$. In cazul in care intr-o perioada de 180 zile s-au inscris 20 persoane in care fiecare persoana a cheltuit 100$ in 90 zile de la inscriere - vei primi inca un bonus de la Google Adsense de 600$. Recomandare: Din propria experienta, poti face bani cu acesta, doar daca majoritatea vizitatorilor site-ului tau sunt din SUA, Marea Britanie sau alte tari foarte dezvoltate. Eu am incercat sa vad daca am succes cu vizitatorii din Romania – si, in urma rezultatelor, mi-am dat seama ca nu ‘merge’. Din cele 100.000 afisari ale acestei reclame – nici macar o persoana nu s-a inscris in acest program – chiar daca aveam intre 10-20 clic-uri pe zi. Dar bineinteles poate fi diferit de la caz la caz. - Picasa - B - (program de organizare si editare fotografii): daca persoana, care a dat clic, descarca si instaleaza pentru prima data programul Picasa primesti in contul tau 1$. Recomandare: Personal, atunci cand am testat daca pot face bani buni cu aceasta reclama, rezultatele au fost FOARTE slabe, dar cine stie – poate tu ai succes! - Firefox - C - (browser web – alternativa la Internet Explorer): daca persoana, care a dat clic, descarca si instaleaza pentru prima data programul Firefox primesti in contul tau 1$. Recomandare: Se pare ca, din toate optiunile de reclama mentionate mai sus, acesta are cel mai mare succes. Asta si datorita faptului ca programul Firefox este foarte bun si mai popular.Primul pas: selectezi produsul care te intereseaza si dai clic pe butonul Continue.Pasul 1: selectezi formatul banner-ului care te intereseaza; 2: clic pe butonul "Continue" pentru a genera codulCopiaza codul generat si insereaza-l in pagina unde vrei sa apara. Asta a fost tot! |
|